Techniek, vormgeving en persoonlijke ontwikkeling zijn leidraad geweest in opleiding en werk. Van een studie aan de WUR (Wageningen Universiteit) naar de Kunstacademie naar een trainersopleiding. Voortgezette opleidingen Organisatiekunde, NLP (NeuroLinguïstisch Programmeren), TA (Transactionele Analyse) en meer. Fotovakschool, opleidingen Photoshop en WordPress.

In mijn coachtrajecten vind ik het het meest effectief om in kleine groepen te werken. Dat geeft veel ruimte voor persoonlijke aandacht en advies. Ik bied structuur en begeleiding zodat deelnemers zich in de door hen gewenste richting ontwikkelen. Waar zij effectiever en assertiever optreden (PE-trajecten), of efficiënter met tijd en werklast omgaan (POP-ART nú).

Voor de beeldcommunicatie werk ik afgestemd op de wensen van de klant, en vaak echt sámen met de klant. Zo wordt het persoonlijk en eigen. De foto's zijn sprekend. De gecreëerde website is uitnodigend en informatief.

In een werkproces trek je een tijdje samen met elkaar op, of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling of een prachtige presentatie van wie je bent, of wat je te bieden hebt. Het geeft veel voldoening als het uiteindelijke product, door een intensieve samenwerking met u als klant, mooier wordt dan we ons tevoren voorstelden!

Communicatie in Beeld begint met verbinding. Contact maken, afstemmen, in overleg creëren, en tevreden terugzien.

Ik ga dit proces graag met u aan.