Communicatie in beeld - van mensen, bedrijfsomgeving en werkprocessen.

Beelden zeggen vaak meer dan 1000 woorden, maar welk beeld is geschikt? Hoe presenteert u uw bedrijf of uzelf op alle digitale media? Met vakantiekiekjes? Die tijd ligt nu achter ons. We laten ons nu van onze beste kant zien op websites, sociale media en digitale nieuwsbrieven.

Anonieme stock-foto's zijn leuk voor de aankleding, maar wat als de concurrent diezelfde foto's gebruikt? Of erger: een bedrijf uit een branche waarmee u liever niet geassocieerd wilt worden? En wat zegt die anonimiteit over u of over uw bedrijf? U wilt toch niet onpersoonlijk overkomen?

Beeld communiceert wie u bent en hoe u werkt. Het is onderdeel van personal branding: de waarde die u als "merk" representeert - de persoon en het bedrijf waarmee een klant zich graag wil verbinden. Als u zich liever persoonlijk en professioneel op internet presenteert, neem dan contact op voor het laten maken van kwaliteitsfoto's op maat. Van portret tot werkproces en meer.

Voor tarieven 2018, klik op onderstaande foto.

Annette Kempers | FOTOGRAFIE

Foto-animatie

U kunt een fotoserie laten verwerken tot muzikale slideshow, ingebed in uw webpagina. Dit geeft een verbeelding die enthousiast kan maken voor bedrijf, product of dienst.

Bij voorkeur kort en krachtig, met een "call to action" button. Zodat men ook kijkt naar een vervolgpagina. Met bijvoorbeeld een aantrekkelijke aanbod.